Om xpm

XPM.no - Vår historie!

XPM.no har i 50 år, bidratt til effektiv dokumentbehandling for lokale bedrifter, kommuner osv, og er nå blitt største aktør i Midt-Norge!

XPM.no (X-Partner Møre AS) ble etablert i 1998: Da fusjonerte DaKo AS i Molde og Kontormaskin- divisjonen i Jons Kontor AS i Ålesund.

Per Solem kjøpt i 2016:  Vi styrket oss både i markedsstørrelse, fagfelt og kompetanse!

  • XPM.no omsetter for 30 million i året
  • Vi har kontor i Ålesund og Molde.
  • 14 ansatte er vår viktigste verdi, og har i snart 50 år hjulpet våre kunder med effektivisering, besparelser og god service innenfor kontormaskiner og IT/dokumentløsninger!!

Xerox er og har vært sentral i vårt firmas satsing siden 70 tallet. Xerox er verdens 3 største IT selskap med 130 000 ansatte.

XPM.no ledende i Midt Norge:  Over 3000 kontormaskiner på avtale, er ett ansvar vi tar på alvor. Ingenting er mer irriterende enn kontormaskiner som ikke virker! 

  • Vårt serviceteam på 8 personer hjelper våre kunder!
  • Vi skiller oss fra konkurrenteneDet som skiller oss fra våre konkurrenter er at vi er ledende i Norden på Managed Print Service, der vi automatiserer og overtar oppgaver knyttet til Print for våre mange kunder, og vi kan håndtere ulike merker som er unikt!

Digitalisering: Siden 1998 har vi lagt i forkant innenfor Digitalisering, Automatisering av arbeids- og dokumentprosesser. Digitalisering er i skuddet som aldri før!

Automatisering: Våre kunder ønsker helhetlige løsninger der vi overtar og automatiserer arbeidsoppgaver, for å frigjøre tid og spare kostnader.

Dokumenthåndtering arkiv/faktura, elektronisk fakturaflyt, eposthåndtering osv.

  • Vi tilbyr helhetlige løsninger, som inkluderer de innovative Xerox maskinløsninger i  vårt Managed Print Service konsept, med våre kompetanse om og løsninger innenfor Digitalisering og automatisering av arbeids- og dokument prosesser.
  • Dette gjør av vi kan gi den beste totalløsningen og de største besparelsene i tid og kostnader.

Vi har en sterk historie, men en enda mer spennende fremtid!