Historie

XPM.no - Vår historie!

XPM.no har i 50 år, bidratt til effektiv dokumentbehandling for lokale bedrifter, kommuner osv.

XPM.no (X-Partner Møre AS) ble etablert i 1998: DaKo AS i Molde og Kontormaskin divisjonen i Jons Kontor AS i Ålesund fusjonerte.

Per Solem kjøpt i 2016:  Vi kjøpte kontormaskindivisjonen til Per Solem og styrket oss både i markedsstørrelse og kompetanse!

  • Vi omsetter for 30 million i året, og har kontor i Ålesund og Molde.
  • 14 ansatte er vår viktigste verdi, og har i snart 50 år hjulpet våre kunder med effektivisering, besparelser og god service innenfor kontormaskiner og IT/dokumentløsninger!!

Xerox er og har vært sentral i vårt firmas satsing siden 70 tallet. Xerox er verdens 3 største IT selskap med 130 000 ansatte.

Midt Norges ledende aktør: Som Midt-Norges ledende aktør har vi over 3000 kontormaskiner på avtale, ett ansvar vi tar svært alvorlig med ett serviceteam på 8 personer som hjelper våre kunder! Det som skiller oss fra våre konkurrenter er at vi er ledende i Norden på Managed Print Service, der vi automatiserer og overtar oppgaver knyttet til Print for våre mange kunder, og vi kan håndtere ulike merker som er unikt!

Digitalisering: Siden 1998 har vi lagt i forkant innenfor Digitalisering, Automatisering av arbeids- og dokumentprosesser. Digitalisering er i skuddet som aldri før!

Automatisering: Våre kunder ønsker helhetlige løsninger der vi overtar og automatiserer arbeidsoppgaver, for å frigjøre tid og spare kostnader.

Dokumenthåndtering arkiv/faktura, elektronisk fakturaflyt, eposthåndtering osv.

  • Vi tilbyr helhetlige løsninger, som inkluderer de innovative Xerox maskinløsninger i  vårt Managed Print Service konsept, med våre kompetanse om og løsninger innenfor Digitalisering og automatisering av arbeids- og dokument prosesser.
  • Dette gjør av vi kan gi den beste totalløsningen og de største besparelsene i tid og kostnader.

Vi har en sterk historie, men en enda mer spennende fremtid!