Historie

XPM.no - Vår historie!

Fire hovedsatsinger i X-Partner Trondheim AS:

  • ​Print - alt av kontormaskiner - Xerox kopimaskiner er hovedsatsing. 
  • Kaffemaskiner og kaffe 
  • AV - Touch skjermer
  • Digitalisering/Automatisering

XPT.no og XPM.no har i 50 år, bidratt til effektiv dokumentbehandling og gode produkt til lokale bedrifter, kommuner osv, og er nå største aktør i Midt-Norge!

XPT.no (X-Partner Trondheim AS) ble etablert i 1996, Stor Xerox aktør i Trondheim, og betydelig sponsor av lokal idrett og kulturliv i Trøndelag. 

XPM.no (X-Partner Møre AS) ble etablert i 1998: Fusjon av Da-Ko AS, Molde og Kontormaskindiv. i Jons Kontor AS, Ålesund.

Per Solem kjøpt i 2016:  Vi styrket oss både i markedsstørrelse, fagfelt og kompetanse!

  • XPT.no/XPM.no omsetter for 50 million i året
  • Kontor i Trondheim, samt. Ålesund og Molde
  • 20 ansatte - høy kompetanse.
  • Siste 50 år hjulpet våre kunder m/effektivisering, god service, besparelser innenfor kontormaskiner og IT/dokumentløsninger!!

Xerox er og har vært sentral i vårt firmas satsing siden 70 tallet. Xerox er verdens 3 største IT selskap med 130 000 ansatte.

XPT.no/XPM.no er ledende i Midt Norge:  Over 4000 kontormaskiner på avtale, er ett ansvar vi tar på alvor. lite er mer irriterende enn kontormaskiner som ikke virker! 

Digitalisering: Siden 1998 har vi lagt i forkant innenfor Digitalisering, Automatisering av arbeids- og dokumentprosesser. 

Automatisering: Våre kunder ønsker helhetlige løsninger der vi overtar og automatiserer arbeidsoppgaver, for å frigjøre tid og spare kostnader.

Dokumenthåndtering arkiv/faktura, elektronisk fakturaflyt, eposthåndtering osv.

PRINT as a Service: Vi tilbyr helhetlige løsninger, som inkluderer de innovative Xerox maskinløsninger i vårt Managed Print Service konsept, med vår kompetanse om og løsninger innenfor Digitalisering og automatisering av arbeids- og dokument prosesser.

Kaffe og kaffemaskiner: Som ledende i Midt Norge på print, multifunksjon , plottere, toner osv. er det naturlig at vi har samme målsetning også når det gjelder salg og service av kaffemaskiner og levering av prisgunstig kaffe. 

AV - Touch skjermer til møterom/demorom: Vi er en ledende leverandør av løsninger for møterom og Demorom til bedrifter, skoler og offentlige aktører. Våre digitale touch skjermer gir våre kunder en forenklet hverdag knyttet til videokonferanse og møtevirksomhet. 

Vi har en sterk historie, men en enda mer spennende fremtid!