Service > Xerox kopimaskiner >

 

Xerox kopimaskiner

 

Til våre mange kunder av Xerox kopi, print og flerfunksjonsmaskiner har vi ett serviceteam på 8 kompetente og muntre smileyfagpersoner i Møre og Romsdal. Vi kan dermed sikre våre kunder en svært høy servicegrad og virketid på våre maskiner og løsninger.

En av hovedsatsingene til XPM.no er på de gode Xerox kopimaskiner, flerfunksjonsmaskiner, printere og plottere som vi forhandler og tar serviceansvar på, fra kvalitetsmerket Xerox.

Vi har i overkant av 600 kopi/flerfunksjonsmaskiner (A3) på serviceavtale i drift i det lokale markedet. Dette gjør oss til en av de største aktører både på salg og spesielt på service/IT support.

I tillegg tar vi service på mange hundre Xerox printere og ett stort antall HP, Lexmark printere/A4 mfp maskiner av ulike merker. Dette gjør oss til en stor servicepartner i Møre og Romsdal!

 

Xerox er verdens 3. største IT aktør med over 130 000 ansatte + ett stort forhandlernettverk over hele verden! Vi representerer Xerox i Møre og Romsdal og sikrer at våre kunder får tilgang til ledende lokal kompetanse og maskiner og dokumentløsninger i verdensklasse!

 

Xerox kopimaskiner

ØNSKER DU KONTAKT?

Send oss en melding her og en av
våre hyggelige og kunnskapsrike
konsulenter vil ta kontakt!

 

KONTAKTSKJEMA!

 

Eller kontakt oss på:

Tlf: 98216805  epost: kontor@xpm.no