Produkter >

 XPM.no tilbyr ett komplett utvalg kontormaskiner fra flere bransjeledere i Norge. Vi leverer alt fra avanserte flerfunksjonsmaskiner, printere, plottere, etterbehandlingsløsninger, elektroniske tavler, papir/forbruksrekvisita o.s.v. Eksempler på hva vi leverer finner du i produktkategoriene til venstre. Ta gjerne kontakt med oss for gjennomgang av ditt behov.

Side 1 av 2 sider (16 produkter) 1 2 Neste

IT's here, Versalink C405 fra Xerox!

Vi har de beste prisene og service/toner tilbudet på Versalink C405 serien. Kontakt oss på 91829955 eller kontor@xpm.no. Rask levering/installering.

I Versalink 405 fra Xerox (A4) får du alt du trenger for å håndtere dokumentene dine! Versalink C405 omtales i internasjonal presse, som den mest spennende A4 lansering på flere 10'år.
 

IT's here, Versalink C405 fra Xerox!

Skybasert fakturaflyt og EHF!

Med Compello er vi ledende på el.fakturaflyt, EHF og skybasert fakturahåndtering! Les mer på følgende link: http://www.compello.com/no/Losninger/

XPM.no hadde gleden av å kjøpe firmaet Tynes Consult 1.1.2013, og er med det blitt Nordvestlandets ledende aktør på elektroniske fakturahåndtering!

Nå tilbyr vi Compello elektronisk fakturaflyt som skybasert tjeneste, som er rimeligere og raskere å komme i gang med, som ett alternativ til lokal installasjon. Dette betyr at vi nå kan tilby elektronisk fakturahåndtering til en pris som også bedrifter som har mellom 100 og 5000 faktura finner fornuftig!

EHF: Compello er også ledende på utviklingen av en Norsk felles standard for e-faktura kalt EHF. Her tilbyr vi integrasjon med de fleste økonomisystem og kan hjelpe din bedrift å komme igang med EHF nå når flere og flere bedrifter, kommuner og statlige enheter krever at vi som bedrifter kan sende fra oss en EHF godkjent faktura. I tillegg oppnår vi en rekke fordeler ved å gå på EHF, ved at en rekke oppgaver bortgår og tid spares for nøkkelpersoner, det blir slutt på porto, konvoluttkostnader osv.  Fakturafremtiden er her og den heter EHF! 

Skybasert fakturaflyt og EHF!

Frankeringsmaskiner - postbehandling

Etter oppkjøpet av Per Solem, er vi markedsleder lokalt på Frankeringsmaskiner og postbehandlingsutstyr. Dette hjelper bedrifter og offentlig sektor til å håndtere faktura på en rimeligere og mer effektiv måte.

Pitney Bowes er vårt hovedmerke på Sunnmøre, mens vi på Nordmøre og Romsdal håndterer Neopost. Så uansett hvilken Frankeringsmaskin du har eller ønsker deg, kan vi hjelpe deg med service, salg og rekvistiahåndtering.

Frankeringsmaskiner - postbehandling

Makuleringsmaskiner - stort utvalg til alle behov og prisklasser

Du kan aldri være sikker nok...når det gjelder dokumentene

Lei av at makuleringsmaskinen tar kun få ark i gangen?

Kjøp derfor Makuleringsmaskin fra XPM.no. Vi har de beste merkene fra 1000 lappen og oppover i pris.

Makuleringsmaskiner - stort utvalg til alle behov og prisklasser

Konvoluttering - postbehandling

Les mer om de aktuell konvolutteringsløsninger vi kan tilby fra vår partnere!

Konvoluttering -  postbehandling

Pressfals - pakking av lønnsslipper osv.

Pressfalsmaskiner selges i hovedsak til større bedrifter, kommuner og offentlige virksomheter med høy volum for pakking og utsending.

Pressfals - pakking av lønnsslipper osv.

Visittkortkutter - lag dine egne visittkort - både A4 og A3 kutter

Visittkortkuttere leverer vi til kopisenter, trykkeri og større bedrifter og organisasjoner. Vi har visittkortkuttere som for både kutting av A4 og/eller A3 ark. Dette fra våre partnere Pitney Bowes og Neopost AS.

Visittkortkutter - lag dine egne visittkort - både A4 og A3 kutter

Av løsninger - Skjermer, prosjektor etc.

Vi hjelper deg og din bedrift med dine AV behov på møterom, klubbhus, om bord i skip/båter osv.

Vi monterer og fikser alt, slik det blir bekymringsfritt for deg og dine kollegaer!

Av løsninger - Skjermer, prosjektor etc.

Service Rex Rotary og Kyocera

Vi har sertifiserte service/IT teknikere på kopimaskiner og printere fra Rex Rotary og Kyocera, og en rekke kunder som vi hjelper med god service, og rekvisitahåndtering.

Service Rex Rotary og Kyocera

Xerox WC 78xx-serien - stabilitet, kraft og effektivitet!

Xerox 78xx serien har svært høy kvalitet og  modellserien har gitt oss tillit og salg til svært mange av de store bedriftene og brukergruppene i Møre og Romsdal. Vi vinner på utskriftskvalitet, smarte funksjoner som innebygget OCR, direkte kobling med skanning til Sharepoint, skann til Word/Powerpoint og en rekke andre patenterte Xerox funksjoner. 

Link til brosjyre og mer informasjon: http://www.office.xerox.com/multifunction-printer/color-multifunction/workcentre-7800-series/nono.html

Xerox 78-serien er vår absolutte anbefaling i de fleste kontormiljøer. Maskinen har alle egenskaper man forventer seg i dette segmentet. Maskinen har svært god printkvalitet, er effektiv og tåler høy belastning.

Leveres i hastigheter fra 30 til 55 sider per minutt, fordelt over 5 forskjellige modeller og prisklasser!

Xerox WC 78xx-serien - stabilitet, kraft og effektivitet!

Xerox 7220. 1.klasse til lavpris!

Markedets beste og rimeligste A3 farge flerfunksjonsmaskin - 20/25 sider God utskriftskvalitet, svært stillegående, driftssikker og enkel å bruke.Inneholder alle de funksjoner du etterspør i ett travelt kontormiljø. Svært avanserte funksjoner for skanning til fil, epost, Sharepoint, mappe, USB stick. Innebygget OCR skanning som lar deg søke på og redigere alt innhold i etterkant. Dette sparer deg for tid og penger!

Passer for mindre arbeidsgrupper, som nummer to maskin i kontorlandskapet eller som erstatning for en farge laserskriver du synes begynner å bli for dyr i drift!

Les mer på Xerox sin hjemmeside: Brosjyre, spesifikasjoner, bilder osv:  http://www.office.xerox.com/multifunction-printer/color-multifunction/workcentre-7220-7225/nono.html

Xerox 7220. 1.klasse til lavpris!

Skjæremaskiner og kniver for papirskjæring - alle behov

Om du har behov for å en liten skjærekniv/maskin for kontoret eller større løsninger til kopisenter, storformatsskjæring osv. har vi maskinen for deg.

Vi representerer markedsleder Neopost som har gode maskiner på A4/A3 skjæring og Gregersen som leverer gode skjærekniver/maskiner i større format som A2, A1 og A0

Skjæremaskiner og kniver for papirskjæring - alle behov

Kontaktskjema - ny løsning?

  1. Behov for fornyelse.
  2. Jobbe litt smartere..
  3.  Forslag til forbedring..

 

Klikk her

Produkter

ØNSKER DU KONTAKT?

Send oss en melding her og en av
våre hyggelige og kunnskapsrike
konsulenter vil ta kontakt!

 

KONTAKTSKJEMA!

 

Eller kontakt oss på:

Tlf: 98216805  epost: kontor@xpm.no